En härlig shoppingdag

De där dagarna när man bara kan känna sig helt fri och promenera runt med tjejerna på stan och göra det från att affärerna öppnar tills att affärerna stänger är på många sätt en underbar upplevelse. Inte bara på grund av att man får upptäcka en massa kläder och andra modegrejer, man får också umgås med sina vänner på ett intimt sätt som vi alla tycker om. Naturligtvis så bör ju detta ske på en fredag och gärna efter att alla har fått lön, så i slutet av varje månad så brukar vi dra ihop tjejerna och bege oss ut på stan. Oftast blir det så att vi käkar frukost tillsammans innan allt drar igång och precis så var det nu i fredags.

Vädret var alldeles utmärkt, det var inte för varmt och inte för kallt, vilket innebär att valen att klä sig blir betydligt fler, eftersom man kan ta av sig och sätta på sig igen lite som man vill utan att behöva oroa sig för att svettas eller frysa. Det är också väldigt viktigt att se bra ut när man är ute och shoppar och i fredags kände jag mig verkligen sådär snygg som bara jag kan vara. Hoppas jag inte tog allt för mycket uppmärksamhet från de andra, men de har ju trots allt inte lika stor koll på mode som jag har.

Jag fick med mig mycket från fredagens shopping, och även om det betydde betydligt mindre pengar på kontot så innebär det fortfarande att jag kommer vara så jäkla snygg den kommande månaden. Klänningen jag köpte använde jag redan på kvällen när jag och tjejerna, som vanligt, drog ute och festade natten lång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *