Äntligen nyinrett sovrum

Det mesta brukar handla om mode för mig och det är i ärlighetens namn det jag lägger mest pengar på. Det gör mig absolut ingenting, det är ett intresse som jag har och inte heller något som jag skäms över att jag gör, men det innebär att vissa andra delar av ens liv blir lite eftersatta. Så har det exempelvis varit med inredningen i min lägenhet, jag har nämligen inte alls kunna inreda på det sätt som jag vill och framför allt sovrummet har haft en riktigt lång period av undermålighet, vilket gjort att jag inte riktigt känt mig bekväm med att bjuda hem kompisar. Känner jag tjejerna rätt så lär de ge mig gliringar resten av livet om de fick se hur mitt sovrum faktiskt såg ut.

Jag gjorde så att jag faktiskt började lägga undan lite pengar varje månad så att jag kunde få ordning på det hela, och jag ville absolut börja med sovrummet och sängen. Med 500 kronor som jag samlat på mig varje månad i ett år kunde jag tillslut faktiskt göra något åt det, och det var betydligt mycket tidigare än vad jag trodde eftersom jag lätt trodde att det skulle gå på minst 12 000 kronor för att få det att se ut som jag ville.

Tack vare den grymma webbutiken Trademax kunde jag redan efter ett år gå in och göra en beställning på en ny säng och ett underbart nattduksbord, som kostade hälften av vad det normalt kostar i butik.

draw-sovrum

 

(Skiss på hur nya sängen och sängborden ser ut. Jag är ingen expert på bildredigering men visst ser det fint ut? Sängborden heter Hedda och Sängen Hilton Lyx)

Jag var lite chockad, men samtidigt väldigt glad för att jag äntligen kunde få ordning på sovrummet, och nu är det definitivt läge att bjuda hem tjejerna så vi kan fira att jag fixat till lägenheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *