Incheckad på Slottshotellet

Avnjöt nyligen en fantastiskt god lunch i Kalmar och nu sitter jag på en balkong och njuter av solen. Det va i morse, alldeles för tidigt egentligen, som jag och en kollega satte oss på ett tåg mot Kalmar för lite studiebesök och utbildning. På förmiddagen har vi besökt några caféer i Kalmar och nu efter lunchen ska vi vidare till Öland för ytterligare några besök. I morgon ska vi gå en på en utbildning i livsmedelshygien. Intressant att få lära sig mer om hanteringen av livsmedel och råvaror!

Tror detta är första gången jag besöker Kalmar. Måste bara säga wow, vad vackert det är här! Vi bor på hotellet Slottshotellet som ligger ca 100-200 meter från Kalmars tågstation. Här sitter jag på egen balkong och tittar ut mot havet, Kalmar slott och centrum på en och samma gång.

slottshotellet

 

Såhär ser mitt rum ut. Fint va? Otroligt mysiga rum och restaurang här. Hela staden verkar vara relativt liten men med många gamla hus och byggnader. Absolut inte en stad med växtvärk som domineras av flashiga nybyggnationer.

Ikväll ska vi först äta lite här i Slottshotellets restaurang sedan ska Johanna från Kalmarkrogar ta med oss till en pub med livespelning som tydligen ska vara ett måste att uppleva om man är här i Kalmar. Knappt att jag vill resa mig och gå nu men bilen ska strax rulla mot Öland!

En reaktion på ”Incheckad på Slottshotellet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *