Kollar på mer sängar!

Som ni redan har kunnat läsa er till här på bloggen så har jag köpt en säng! Det var verkligen ett mycket bra val som jag gjorde eftersom jag aldrig någonsin har sovit bättre än vad jag gör nu. Dessutom kostade det mig inte speciellt mycket, vilket bara det gör sömnen än bättre. Min mamma har sovit över några gånger hos mig och även hon är imponerad av hela historien om sängen, så nu har jag fått i uppdrag att hitta en säng åt henne eftersom internet och butiker på nätet inte direkt hör till hennes expertområden.

En sak som är säker är att det finns många sköna sängar hos Trademax. Den sängen som jag valde heter Hilton Lyx, och med tanke på att mamma faktiskt provade att sova i den här hemma hos mig så är det givetvis ett alternativ som jag undersöker.
Hilton Lyx säng
Måtten lär hamna någonstans mellan 140×200 cm, mamma tycker precis som jag om att har mycket utrymme i sängen så mindre är nog inte ett alternativ. Trademax sängar finns dock i massa olika utföranden, så om valet skulle falla på en Hilton Lyx så tänkte jag givetvis anpassa den efter mammas stil.

Dock tror jag att mamma kommer att bli helt förälskad i det andra alternativ som jag kommer att lägga fram för henne. Trademax har nämligen också ställbara sängar, och Trademax Adjustment Comfort ser ut att vara precis det jag letar efter. Mamma brukar kunna få ont i ryggen när hon sover, så om hon får en ställbar säng kan hon variera sina sovställningar.

Jag gjorde dessutom en ytterligare en jämförelse mellan olika sängar och deras priser på Prisjakt för att verkligen få svart på vitt vilka sängar som egentligen är de billigaste. Vi får se vad hon säger om mina val när vi ses i helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *