En härlig ansiktsbehandling

Det är aldrig fel att unna sig själv lite egentid ibland. Tillfällen där man helt och hållet kan få fokusera på sig själv och se till att göra saker som man mår bra av. Livet är stressigt så det räcker till och blir över och när man inte ska jobba så är det andra saker som tar upp ens fria tid, med massa ansvar och ständiga frågor som ska lösas. För det brukar ju vara så, varje gång man har löst ett problem så brukar det inom kort uppkomma något nytt som för eller senare måste tas omhand. Det kan ju vara lite stressigt att ha detta hängandes över en och är det där för länge kan man till och med börja må fysiskt dåligt.

Då gäller det att agera. Oavsett om man tar tag i problemet eller fokuserar på att hämta energi så måste man göra något. Hittar man tillbaka till sin egen ork så brukar det oftast sporra en till att till slut lösa problematiken, för ibland är det orken som tryter när saker och ting inte ordnas som de borde eller när de borde. Därför har jag sett till att ge mig själv lite behandling, sådant som jag vet gör mig mycket gott. Det finns en ansiktsbehandling i Göteborg som är riktigt bra, Clinic Divine heter stället och det är uppenbart att de vet vad de gör. Samtidigt som jag bara kunde slappna av i deras trygga händer gav de mig en härlig behandling som definitivt gett resultat både på min yta och i min själ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *