Lägga fokus på annat istället

Thomas SaboDet har ju varit svårt att inte notera att det parlamentariska kaoset har bestått, nu kommer dessutom statsministern att utlysa ett nyval strax efter jul, i mellandagarna. Så Sverige har ett politiskt kaos just nu, men det finns något som är betydligt mycket mer underhållande med tidpunkten för utlysningen av nyvalet, nämligen mellandagarna själva! Jag är en shoppare av rang och brukar se till att köpa på mig så mycket som det går under dessa dagar, men i år har jag faktiskt redan köpt en hel del innan jul, dels för att ordna med julklappar, men också för att jag själv velat förnya mina smycken.

Shoppingen av smycken har också gjort att jag kan ignorera politiken just nu, och jag har hittat ett nytt märke som jag verkligen gillar. Thomas Sabo är tydligen av Tysklands allra största designers av smycken och klockor, och jag har faktiskt aldrig hört talas om honom tidigare, förens jag var inne på min favoritsida som säljer smycken online, blingit.se. Det är helt uppenbart så att Thomas Sabo vet vad han sysslar med, för i utbudet på nätet fanns en massiv volym av fantasifulla och stiliga smycken.

Jag var vara tvungen att göra en beställning, och nu har jag i mina ägor två par örhängen och ett armband från Thomas Sabo. Med tanke på att jag är så nöjd med det jag har fått så lär det inte vara sista gången som jag köper smycken från Thomas Sabo. Jag skulle verkligen vilja passa på att hylla den tyska designkonsten, för det här passar mig och min stil alldeles perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *