Göra något åt min soffa

Jag har länge funderat på om min soffa egentligen ser så bra ut som jag tyckte inledningsvis. Jag är ändå nöjd med den, den är skön att sitta i och tillräckligt stor för mina behov. Men det är något som har stört mig länge och jag kom fram till vad det var när jag gjorde rent den i helgen. Det handlar om kuddarna. Det är nämligen så att soffan ser väldigt bra ut utan kuddarna, men när de väl är på plats så är soffan riktigt ful. Jag insåg därför att jag behöver nya kuddar, eller i alla fall nytt tyg på kuddarna. Ett utmärkt läge att förändra till det bättre utan att behöva spendera så mycket.

Jag är ganska bra på att sy och har gjort det under många år, och därför såg jag en möjlighet i att sy de nya kuddöverdragen själv. Det handlar bara om att hitta rätt tyger, och de lyckades jag hitta på Textilgallerian. Saken är ju den att jag gärna vill att det ska passa som handen i handsken, dels till soffan men också till mig själv. De tyger som jag hittade var precis som jag ville ha det, och de påminde mycket om de tyger jag har på min säng. Det blir med andra ord en röd tråd som uppstår i mitt hem, och det är definitivt inte något som jag motsäger.

Så efter mycket om och men så lyckades jag få klart de fyra kuddöverdragen med tygerna jag köpt. Resultatet lät inte heller vänta på sig, för så fort kuddarna var på plats var det som att soffan förändrades på en gång. Nu är jag helt tillfreds med dess utseende och jag njuter av att spendera tid där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *