Jag lämnar det gångna året bakom mig och blickar framåt

Ojsan hoppsan, nu var det en evighet sedan jag uppdaterade den här bloggen. Sorry! Jag har haft så mycket i livet att jag nog inte funnit ro att slå mig ner och skriva om allt som har hänt. Men det senaste året har verkligen bjudit på många upplevelser, såväl positiva som negativa. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv. Det har varit en resa kan man säga.

Om jag får säga det mest positiva och negativa om det gångna året så är det:

  • Positivt = Jag har kommit igång med träningen ordentligt
  • Negativt = Jag har fått uppleva vad ett brutet hjärta innebär

Hemma händer det saker
Eftersom jag har jobbat ganska flitigt har jag lyckats få ihop ett bra kapital för att fylla på med möbler. Jag hade ju turen att få väldigt mycket möbler och husgeråd av mina föräldrar när jag flyttade hemifrån, men efter ett par år så känner man att man vill börja skapa något eget istället. Man vill liksom ”hitta sin egen stil” och det tror jag att jag har gjort nu. Så sent som igår köpte jag hem loungemöbler till uteplatsen, men även ett par härliga rottingmöbler från Trademax. Det var Frida på jobbet som tipsade mig om att hålla koll på trademax och vänta tills de rear ut möblerna, och det var precis så jag gjorde nu och det tjänade jag verkligen på.
Är nöjd och stolt med mitt köp och längtar tills jag får hem möblerna nu!
Varit på kaninhoppning
Förra helgen var jag även och kollade på tävlingar i kaninhoppning. Det var roligare än jag hade kunnat föreställa mig måste jag säga. Jag älskar ju djur och är van med djur sedan barnsben men just kaninen är ett djur som jag inte har skapat så mycket relation till. Någon enstaka kompis hade väl kanin när man var liten, men det var ju inte så att man satt där hela tiden när man lekte.
Nu när jag såg det här blev jag däremot sugen på att skaffa en kanin och lära mig just det här med kaninhoppning för det såg verkligen roligt ut. Här är ett foto på en söt kanin som jag hittade. En sådan skulle jag vilja ha, någon som vet vad det är för ras?

kanin ligger ner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *