Vardagsrummet levererar

Mitt vardagsrum är en kompott av olika tidpunkter i mitt liv. Det är ganska lätt att se hur mitt liv har sett ut och vad de olika tiderna hade för effekt på min inredning. Det har tyvärr gjort att det kan kännas ganska rörigt rent inredningsmässigt, men det är egentligen mest för den utomstående. För mig är det som en klippbok, eller kanske snarare dagbok, som påminner mig om vad jag har gått igenom, vad jag har fattat för beslut och vilka med- och motgångar jag har haft. All denna inredning ger mig de tillbakablickarna som jag gärna vill ha, som jag många gånger kan glömma, men det är lärdomar som jag vill ha med mig. Det gör mig klokare, visare och mer förberedd inför vad kommande utmaningar innebär.

Det behövs förnyelse

Även jag inser att jag inte kan fortsätta leva med ett vardagsrum som år efter år fylls med grejer. Jag måste få till det bättre än vad det har varit. Även fast mycket av det som jag har är saker som är viktiga för mig, så kanske mina tillbakablickar måste få ske på andra sätt. Jag har trots allt ett hem och ta hand om, och det kräver att jag har inredning som inte bara är vacker, utan också funktionell. Det har varit ett svårt steg, men jag har börjat titta på bordslampor till hemmet, och även om det kanske låter fjuttigt så är det ett stort steg för mig att ta eftersom att det samtidigt innebär att jag har landat i beslutet att byta ut många av de lampor jag har idag. Speciellt bordslampor i vardagsrummet.

room-932321_640

Ska jag vara riktigt ärligt så vet jag inte var detta kommer att sluta. Kommer det att bli ett modernt och snyggt hem, eller kommer jag att vika mig efter ett tag och ge upp och behålla allt? Jag vet inte, och tanken skrämmer mig lite eftersom att jag hittar mycket trygghet i det jag har idag. Det jag inser är att det kommer att bli en långsam process eftersom jag vill att allt ska kännas rätt och att jag ska kunna bekanta mig med det nya. Det är minst sagt en stor utmaning, även om vissa kanske tycker att jag är löjlig som tänker på det här sättet. Det som dock gör mig glad är att det kanske inte blir så dyrt som jag först trott. Jag har primärt kollat på http://www.chilli.se som har mängder av möbler till olika rum, så det lär bli en sida som jag kommer att besöka fler gånger framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *