Den röda tråden

Jag vet att det är många människor idag som renoverar för fullt i sina hem. Jag blir faktiskt lite avundsjuk på hur mycket de kan göra, och jag funderar samtidigt på hur de egentligen kan har råd med allt. För när jag har kollat runt inför eventuella renoveringar här hemma så är det riktigt huttlösa priser många gånger, och det lär krävas en massa månaders sparande för att det en ska börja bli ett realistiskt alternativ. Något som jag har märkt att det är många som gör hemma, många gånger för att det också är så enkelt, är att byta golv. När man ser på de här klickvarianterna som finns så verkar det vara som att lägga ett stort pussel, vilket jag också lär fixa. Dock är det dyrt, så det kommer att få blir ett framtida projekt. Istället tänkte jag faktiskt göra något helt annat för att få mina golv uppdaterade!

Lika överallt

Jag tror knappast att jag är den enda som har noterat den här trenden att ha samma typ av golv genom hela hemmet. Det verkar vara något modernt med att lägga ett golv som passar typ överallt, och många gånger så är det ju parkettgolvet som gäller. Det är såklart väldigt läckert, och många har också önskemålet att detta ska fungera som en röd tråd genom hela hemmet, där varje rum knyts ihop på ett bättre och mer harmoniskt sätt. Men jag hävdar att man inte behöver använda sig av samma golv över hela hemmet för att få till en bra röd tråd. Snarare tycker jag att man kanske inte bör lägga samma golv överallt, eftersom varje rum är alldeles unikt och speciellt på sitt sätt, och har sina unika funktioner. Därför är det kanske inte en så bra idé att göra så med golven, även om jag kan förstå varför. Jag tänkte istället lösa min röda tråd genom rummen med inredning, och då kommer att handla om mattor!

Mattor är inte bara ett enkelt sätt att knyta ihop olika rum och inredningar, det är också en extremt skön och hemtrevlig inredningsdetalj, som inte bara ger karaktär till rummen – det ger också möjligheter till enkla och billiga färgklickar, mönster och former på olika sätt. Det som är så himla skönt med matta är också att man väldigt lätt kan förändra lite hur som helst, och det behöver inte ta lång tid eller kosta speciellt mycket. Det finns mängder av mattor på marknaden idag, både på nätet och i det verkliga livet. Jag brukar köpa de flesta av mina mattor online, och är du sugen på att se hur de ser ut så kan du se fler mattor på trademax.se. Men jag brukar också besöka loppisar och liknande auktioner för att hitta de där fynden som bara måste köpas. Så vill du få till den där röda tråden utan att byta golv? Köp mattor!

carpet-264842_640

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *