Fryser om fötterna

Som jag har skrivit om tidigare så ska jag byta golv i vardagsrummet. Nu trodde ni kanske att jag redan hade gjort det med tanke på att det var ett tag sedan jag skrev det inlägget, men det hela sattes lite på paus i och med olika saker. Och jag har dessutom funderat lite mer och nu går tankarna mot om jag eventuellt ska försöka få in golvvärme här. Jag är alltid så himla frusen om fötterna nämligen och golvvärme är något jag alltid har önskat mig. Jag har dock inte kollat upp det här riktigt än utan jag tänkte att jag skulle kontakta något företag som jobbar med golvvärmesystem och kolla om det går att lägga in här och vad det i så fall skulle kosta, och så vidare.

Det måste hända något
Det känns verkligen tråkigt att det här med renoveringen har avstannat, för jag är en sådan person som vill att saker ska bli gjorda snabbt. Inte så bra tålamod med andra ord. Men det är i och för sig ganska bra att det tar längre tid än jag vill ibland, för då kan jag få fler möjligheter att verkligen fundera över saker och ting istället för att bara köra på med den första idén. Nu kom jag ju till exempel på att jag ska kolla upp det här med golvvärme, och det hade ju varit för sent om jag hade kört igång med att få in det nya golvet redan när jag skrev det förra inlägget. Så tur i oturen ändå kan man väl säga då.

Fortfarande beslutsångest
Jag har faktiskt inte heller bestämt mig för vilket golv jag ska ha än. Dels så har jag fortfarande lite beslutsångest, och dels så vet jag inte om valet av golv spelar någon roll ifall man eventuellt ska lägga in golvvärme. Det är ju något jag måste kolla upp. Det går kanske inte att ta vilket golv som helst. Så just nu står allt och stampar lite, men jag ska i alla fall ta och kontakta något företag nästa vecka som förhoppningsvis kan hjälpa mig att svara på de här frågorna, så får vi se hur jag går vidare sedan. Ett är i alla fall säkert – jag ska ha ett nytt golv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *