Om mig

jeanette-gladHej och välkomna till min blogg!

Jag heter Jeanette, men de flesta kallar mig för Jia, och jag kommer här att skriva om alla de saker som händer mig och vad jag tänker på. Jag döpte sidan till dagbok eftersom att det kommer att vara precis det, en dagbok, fast offentlig, som kommer att ge er en bild av vem jag är och vad jag sysslar med om dagarna. Jag lever ett ganska intressant liv, enligt mig själv, och har mycket som händer runt om kring mig så jag tror inte att jag kommer att få brist på saker att skriva om. Dessutom tycker jag gärna till om diverse saker, oavsett ämne, mest bara för att jag gillar att diskutera och debattera, och jag lär mig då också någonting på kuppen, samtidigt som jag förhoppningsvis lär ut saker.

Jag är 23 år gammal och jobbar för närvarande som cafébiträde, där jag serverar kunder mat, fika och kaffe nästan alla dagar i veckan. Det beror lite på vad jag känner för, ibland kan jag jobba i fem veckor i streck medan andra veckor mer går till att shoppa, träna och hänga med mina vänner där vi festar och gör roliga saker tillsammans.

Jag är också väldigt intresserad av mode i alla dess former och det spelar egentligen ingen roll om det är en väska eller en halsduk som det gäller, det är alltid intressant att kunna följa med i ett märkes utveckling och dess historia. Har man koll på vad olika märken betyder, vad de har för historia och vad de berättar kan man också uppskatta dem mer, samtidigt som det inte känns lika tungt när man väl köper något från dem, då det egentligen innebär att man köper en bit modehistoria och blir därmed en del av modebranschen.

Det kommer alltså att handla mycket om mig själv men också om modet, på ett djupare plan. Det är ganska vanligt att se ytliga beskrivningar av diverse modegrejer men här kommer det inte att bli så. Det blir som sagt en djupdykning i de olika och med mer värde kommer också en extra ingrediens till bärandet av modet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *